Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN YAZA ÖZEL ÇOK AMAÇLI KURSLAR

Bağlar Belediyesi, yaz dönemine özel çok amaçlı kurslar başlattı. Yapılacak başvuruların sonucunda oluşacak talebe göre en alt yaş sınırı 8 olmak üzere her yaş grubundaki vatandaşlar uzman ekiplerden eğitim alacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-07-2023 10:25:39 Tarih: 09-07-2023 10:13

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN YAZA ÖZEL ÇOK AMAÇLI KURSLAR

Devam eden başvurular gelecek hafta tamamlanacak, ardında kurslarda çalışmalara başlanacak.

Başvurular Şeyşamil Mahallesi’ndeki Eğitim Merkezine

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler  Müdürlüğü bünyesinde, vatandaşların yaz dönemini doğru değerlendirmesi için çok amaçlı kurslar açıldı. 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi başına kadar devam edecek kurslar için kayıtlar, Şeyh Şamil Mahallesi’nde bulunan Bağlar Belediyesi Eğitim Merkezi’ne yapılıyor. 8 ve üzeri yaş grubundaki tüm çocukların ve vatandaşların başvurabileceği ifade edilen kurslar için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği yapılarak alanında uzman eğitmenler görevlendirildi.

Başvurular sonucu oluşacak talebe göre resim,satranç,işaret dili,okuma yazma,Kur’anı Kerim ve İngilizce branşlarında kurslar açılarak eğitim verilecek.

“Vatandaşlarımız Bu Güzel İmkanlardan İstifade Etmeli”

Kurslar hakkında değerlendirmelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,vatandaşları bu güzel imkanlardan yararlanmaya davet etti. Beyoğlu,”Vatandaşlarımızın ve özellikle de çocuklarımızın yaz dönemini iyi değerlendirmelerine olanak tanımak için birbirinden önemli kursları açmaya karar verdik. Kayıtlarımız devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde kurslarda çalışmalar başlayacak. Kurslarımız, okullar başlayana kadar devam edecek. Bir çok vatandaşımızın bu güzel imkanlardan istifade edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.




Bu haber 1103 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI