Bugun...



Diyar’da hedef 3 puan

Bölgesel Amatör ligin 4 Haftasında Diyarbakırspor aynı şehrin takımı olan Bağlar Belediyespor hazırlıklarını Ramazan Erin yönetimde sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-11-2021 00:24

Diyar’da hedef 3 puan

Maçın Oynanacağı Seyrantepe Sentetik Çim sahada  Antreman yapan Yeşil- Kırmızılılarda  Moraller yerinde. Antremanı Kulüp Başkanı Siyabend Aydın yöneticiler ve Taraftarlar  izledi.

SİYABEND AYDIN: "İÇ SAHADA FİRE VERMEK İSTEMİYORUZ"

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend  Aydın , Pazar günü oynayacağımız  Bağlar Belediyespor maçında  birlik olup alacakları galibiyetle yeniden çıkışa geçeceklerini .Bağlar  Belediye spor maçına daha iyi hazırlanmak için kendilerine iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

Bağlar Belediyespor maçına iyi  hazırlandıklarını aktaran Aydın,  6 puanlık bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, "Bu ligde kolay maç yok. Her maçın zorluk derecesi var. Bağlar  Belediyespor ile  zor bir maç oynayacağız. Ancak biz iç sahada fire vermemek adına bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizi yendiğimiz takdirde Moral kazanacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bu maçı kazanacak güce ve inanca sahibiz. İç sahada alacağımız galibiyetle Ligin 5 Haftasında sahamızda oynayacağımız Batman 72 Belediyespor maçında moralli olacağız. Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör  Lig'deki farkını ortaya koymaya devam edecektir" dedi.

Taşkın CİVELEK




Bu haber 546 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI