Bugun...



"7’den 77’ye Gazze için biz de varız" imza seferberliği başlatıldı

İşgalci siyonistlerin karşısında Filistinli mazlumların yanında olduklarını belirtmek için 73 Selamet Kuşağı Akıncılar tarafından "7’den 77’ye Gazze için biz de varız" imza seferberliği başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2023 00:20


73 Selamet Kuşağı Akıncılar tarafından "7'den 77'ye Gazze Seferberliğinde bende varım. Filistin'e destek imza kampanyası" kapsamında Elâzığ'da başlatılan eyleme, İstanbul ve Bursa'dan sonra Ankara'da da devam edildi.

Ankara Hacı Bayram Camii avlusunda Filistin'e destek imza kampanyası standının önünde 73 Selamet Kuşağı Akıncılar tarafından, Filistin'e destek açıklaması yapıldı.

Basın açıklaması, 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Genel Koordinatörü Ahmet Tanrıverdi tarafından okundu.

15 gün önce Elazığ'ta başladıkları eylemlerine İstanbul ve Bursa'dan sonra Ankara'da devam ettiklerini belirten Tanrıverdi, "Siyasi partilerimizin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli yöneticileri, basınımızın değerli mensupları ve tarihin her döneminde milli ve manevi konularda hassasiyet göstererek desteğini ortaya koyan Ankaralı kardeşlerim. Bugün burada, ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'yı yıllardır işgal altında tutan siyonist işgal rejiminin, tüm dünyanın gözü önünde, Gazze'de apaçık bir insanlık suçuna tepkimizi göstermek için toplandık. Bugün bu meydanda 7’den 77’ye Gazze için biz de varız imza seferberliği için toplandık." dedi.

Tanrıverdi, "Sivil, savunmasız ve masum Filistinlilere karşı, kadın çocuk yaşlı engelli demeden vahşet politikası uygulamaktadır. Gazze'de insanlığın uzun süreden beri şahit olduğu katliamı anlatmak için savaş kelimesi de dâhil tüm kelimeler kıyafetsiz kalıyor. Farklı siyasi görüşlere sahip olsalar da milletimizin ezici çoğunluğunun Gazze meselesinde vicdanlı, onurlu ve dirayetli bir duruş sergiledi. Bu zulme sessiz kalmama adına, Türkiye'deki STK’lar siyasi partiler, yöneticilerimiz ilk günden beri Gazze'deki katliamı dünyaya duyurma, Filistin davasının sesi olma gayretinde oldular. Bizler de 73 Kuşağı Akıncıları ve Kadim Dostlar Gurubu olarak, 7’den 77’ye Gazze için ben de varım imza seferberliği ile gönlümüzün, yüreğimiz ve cihat şuurumuzun Filistin’de olduğunu göstermek adına Elazığ, İstanbul ve Bursa’dan sonra bugün de Ankara’da imza kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanya ile dünyaya haykırıyoruz ki Filistin yalnız değildir, Gazze sahipsiz değildir." ifadelerine yer verdi.

Son olarak Tanrıverdi, "Yine haykırıyoruz,ga nasıl ki kurtuluş savaşına Pakistan’dan, Afganistan’dan ve birçok İslam diyarlarından bizlere yardım ve destek geldiyse bizler de bugün maddi ve manevi varlığımızla Filistin’in yanındayız. Atacağımız her imza, o bölgeye gidemesek de buna bugün itibarıyla imkân olmasa da kalbimizin, yüreğimizin ve aklımızın Gazze’de olduğunun göstergesidir. Bu mübarek mekan ve Hacı Bayram Veli hazretleri şahit olsun ki Şeyh Ali Semrkandi, Hüseyin Gazi, Abdulhakim Arvasi şahit olsun ki her şeyden öte yüce Rabbimiz şahit olsun ki gönlümüz de ruhumuz da aklımız da vicdanımız da Gazze’dedir, Filistin’dedir diyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum." şeklinde konuştu.




Bu haber 570 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI