Bugun...



Siirt’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Siirt'te yürütülen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 19:12

Siirt’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Siirt Valiliği, Siirt İl Jandarma, Merkez ve Tillo İlçe Jandarma Komutanlıkları koordineli, müşterek çalışma ile uyuşturucu madde imal ve satışı ile kullanımının önlenmesi amacıyla 24 Şubat ile 15 Haziran 2023 tarihleri arasında operasyon düzenlendiğini bildirdi.

Yürütülen eş zamanlı operasyonlar neticesinde yapılan ev ve iş yeri aramalarında; 4 parça halinde toplam 60 gram esrar maddesi,  19 gram Metamfetamin, 3 gram eroin, 17 adet extacy uyuştucu hap, 9 uyuşturucu hap (lyrica), 1 adet hassas terazi),adet uyuşturucu kullanma aparatı, 8 adet cep telefonu, 4 bin 800 TL suçtan elde edilen para ele geçirildi.

Operasyonda, aralarında kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan arama kaydı bulunan ve 4 yıl 22 gün hapis cezası bulunan S.E. isimli hükümlünün de bulunduğu 11 şüphelinin adli işlemler yapılmak üzere Siirt Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği kaydedildi.

Gözaltına alınan, 5 şüphelinin tutuklanarak Batman T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği 6 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.




Bu haber 513 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI