Bugun...



YENİŞEHİR'DE EBEVEYNLERE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ

Yenişehir Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ebeveynlere yönelik olarak düzenlediği seminerlere devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2023 16:54

YENİŞEHİR'DE EBEVEYNLERE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ

Ebeveynlere yönelik düzenlenen seminerde annelerin eğitim almasının çocukların gelişimi üzerindeki önemi vurgulandı.

Yenişehir Belediyesi Evlendirme Salonunda gerçekleşen seminere 80 ebeveyn katıldı.

Alanında uzman Psikolog Özge Aycan ve Sosyolog Buket Pehlivancığ'ın sunumuyla Yenişehir Belediyesi Evlendirme Salonunda ebeveynlere yönelik olarak düzenlenen "Ebeveyn ve Çocuk İletişimi" konulu seminer ailelerden büyük ilgi gördü.

Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, “Okul öncesi eğitim, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Ayrıca okul hayatına başlarken onlara fırsat eşitliği sağlar. Bu nedenle okula gidemeyen çocuğun ev ortamında eğitim ihtiyacının karşılanması, gelişiminin desteklenmesi amacıyla annelerimize yönelik olarak seminerler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

ÇOCUKLARINIZA SIK SIK SARILIN

Seminerde sunumu gerçekleştiren Psikolog Özge Aycan, "Bebeğinizin, çocuğunuzun karakteri 0-6 yaş arasında oluşmaktadır. Çocuğunuzun sağlıklı bir ruh haline sahip olmasını istiyorsanız özgürlük tanıyın. En önemlisi sık sık onu sevdiğinizi söyleyin ve sarılın” dedi.

Seminerde sunumu gerçekleştiren Sosyolog Buket Pehlivancık ise” Anne ve babaların tutumlarının sağlıklı olması, büyük ölçüde onların kendi içlerinde barışık, kararlı, dengeli, huzurlu ve birbirine karşı sevgi ve saygılı olmaları üzerine kuruludur. Biz bu bağlamda çocukların üzerinde anne ve baba tutumlarını çok önemsiyoruz” dedi.




Bu haber 689 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI