Bugun...



Gazze İçişleri Bakanlığı: İşgal hastaneye sığınanları bilinçli katletti, ABD'de de bu katliama ortak

Gazze İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İyad El-Bazm, işgalin Ehli Arab Hastanesi'ne sığınan aileleri kasten öldürdüğünü, Amerika'nın bu katliamda ve halkın öldürülmesinde işgalci rejimin ortağı olduğunu ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 02:30

Gazze İçişleri Bakanlığı: İşgal hastaneye sığınanları bilinçli katletti, ABD'de de bu katliama ortak

 

 

İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı Sözcüsü İyad El-Bazm,, işgalci rejimin, Gazze'deki Ehli Arap Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce kişinin şehit olduğu saldırı sonrası Şifa Hastanesi'nde naaşların önünde basın açıklaması yaptı.

İşgalin korkunç katliamının, ABD Başkanı'nın bölgeye yapacağı ziyarete denk getirildiğine işaret eden El Bazm, işgalin, hastaneye sığınan aileleri kasten öldürdüğünü, Amerika'nın katliamda ve halkın öldürülmesinde işgalci rejimin ortağı olduğunu ifade etti.

El-Bazm, "Gazze Şeridi'nin hiçbir yerinde güvenli nokta yok ve işgal her yeri bombalıyor. Ama teslim olmayacağız, kırılmayacağız, meydanlarda kalacağız. Tüm kurumlarımız var gücüyle görevlerini yerine getiriyor." dedi.

Filistin halkını, katliamı durdurmak için harekete geçmeye çağıran El Bazm, Filistin halkının kanının ucuz olmadığını göstermek için herkesi bu gece direnmeye davet etti.

Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El Kudra, işgalin Gazze Şeridi'ndeki Ehli Arap Hastanesi'ne düzenlediği saldırıda en az 500 kişinin şehit olduğunu, 600 kişinin de yaralandığını bildirmişti.
 




Bu haber 515 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI