Bugun...



Tesettürlü kadınlar hangi otelleri tercih ediyor?

Müslüman kadınlar, küresel helal seyahat pazarının önemli bir bölümünü oluşturuyor. Özel ihtiyaçları ve endişeleri var. Bu ihtiyaçları karşılayan turizm organizasyonları yoğun ilgi görüyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2023 21:16

Tesettürlü kadınlar hangi otelleri tercih ediyor?

Türkiye’deki İslami otel konseptinin öncülerinden, Grand Akca Otel’i sahibi Ersin Erdoğan, kadın dostu destinasyonlarda bulunması gereken hizmetler hakkında şu bilgileri verdi:

İNANÇ DOSTU BİR ORTAM

“Her destinasyonun kendine özgü bir cazibesi olsa da hepsi Müslüman kadın gezginler için rahat, güvenli ve inanç dostu bir ortam olmayabilir.

Müslüman bir kadın olma kimliği, destinasyonlarda veya tesislerde üstesinden gelmek zorunda olduğu bir önyargıyı da beraberinde getiriyor.

Mahremiyet, Müslüman kadınlar için önemli bir endişe kaynağıdır ve bu da onların kıyafet kısıtlamaları olan veya yeterli mahremiyet sağlamayan tesislerden kaçınmalarına yol açmaktadır.

SADECE KADINLARA ÖZEL

Kadınlar, sadece kadınlara özel ibadethaneler, havuzlar, çocuk dostu hizmetler vb. ihtiyaçlarını dikkate alan olanakları tercih etmektedir.

Bu yılki Küresel Müslüman Seyahat Endeksi'ne bir yenisi daha eklendi: Indekste artık en iyi Müslüman Kadın Dostu destinasyonları belirleniyor. Bu, Müslüman kadın gezginlerin özel ihtiyaç ve tercihlerine hitap eden bir seyahat ortamı sağlamanın önemini vurgulamak amacını taşımaktadır.

Destinasyonlar, Müslüman kadın gezginlerin özel ihtiyaçlarını dikkate alarak daha iyi hizmetler sunabilir.”




Bu haber 537 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sur Manşet Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI