Bugun...



CHP: Gittikçe büyüyor ve güçleniyoruz

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesindeki Ofis Sanat Sokağı’nda stant kuran CHP, gençlere yönelik üye çalışması başlattı. 3 günde 20’den fazla üye kaydı yapan CHP Gençlik Kolları, burada vatandaşlarla sohbet edip partilerinin çalışmalarını anlatıyor

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2021 00:22

CHP: Gittikçe büyüyor ve güçleniyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanlığın talimatıyla genç üyelere ulaşmak adına 81 il ve ilçede stant çalışmaları başlatıldı. Stant çalışmaların yapıldığı illerden biride Diyarbakır. Yenişehir Ofis Semti Sanat sokağında CHP Diyarbakır Gençlik Kolları tarafında açılan üyelik standında vatandaşlarla sohbet edilip üye olmaları istendi. 24 Kasım günü başlatılan üyelik çalışmalarında şimdiye kadar 20’den fazla kişinin CHP’ye üye olduğu öğrenildi. Üyelik formlarını dolduran kişiler CHP’nin geçlere yönelik çalışmalarını olumlu bulduklarını ve geleceğe dair umutlarının var olduğunu ifade etti.

“GİTTİKÇE BÜYÜYOR VE GÜÇLENİYORUZ”

Üyelik çalışmaları yürüten CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Rotinda Murat Ertekin; “Çok olumlu geri dönüşler aldığımız stantımızda gençlik kolları üyelerimizle partimizi tanıtıyor, halkımızla sohbet ediyor ve aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımızın üyeliğini alıyoruz. Her kesimden her yaştan insanla sohbet etme şansı edindiğimiz bu saha çalışmamız bize manevi olarak büyük kazanç sağlıyor. Gittikçe büyüyor ve güçleniyoruz” ifadelerini kullandı.  24 Kasım günü başlatılan üyelik çalışmaları 7 gün sürecek.




Bu haber 1502 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI