Bugun...



Sabah namazında eller Filistin için semaya açıldı

Diyarbakır'da işgal rejiminin Filistin'e yönelik yaptığı katliamlarda şehid olan Müslümanlar için sabah namazı vaktinde gıyabi cenaze namazı kılındı, dualar edildi.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2023 08:24

Sabah namazında eller Filistin için semaya açıldı

 

 

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken dünyanın dört bir yanında siyonistleri telin, Filistin halkına ve direnişine destek programları gün geçtikçe artıyor.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığınca "Sabah Namazında Aksa İçin Dua Vakti" temalı program kapsamında merkez Bağlar ilçesi Muhammediye Camiinde bir araya gelen Diyarbakırlılar, Filistin'de şehid edilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı, dua etti.

Sabah ezanıyla camiye akın eden Kudüs sevdalıları, kıldıkları sabah namazından sonra Şehitler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik imamlığında gıyabi cenaze namazına durdu.

Cami içerisinde devam eden program kapsamında hazırlanan duayı Sait Kaya okudu.

Yapılan dualarda bugün itibariyle 18 gündür aralıksız bir şekilde bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden Gazze'yi bombalayan işgal rejimine beddualar edilirken zor koşullara rağmen Mescid-i Aksa'yı siyonistlere teslim etmemek için canlarını ortaya koyan HAMAS mücahitleri ve Filistinli direnişçiler için Allah'a yakarışta bulunuldu. 




Bu haber 513 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI