Bugun...



BAŞKAN BEYOĞLU'NDAN TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAK FOLKLOR EKİBİNE DESTEK

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde bulunan Kazım Karabekir Ortaokulu folklorda bölge birincisi olarak Türkiye finallerine kalma hakkı kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2023 17:37

BAŞKAN BEYOĞLU'NDAN TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAK FOLKLOR EKİBİNE DESTEK

Başarılı folklor ekibini ağırlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Düzce'de yapılacak finaller için destek verdi.

Bağlar Kazım Karabekir Ortaokulu folklorda önemli bir başarıya imza attı.

Diyarbakır birincisi olduktan sonra aynı başarıyı bölge etabında da gösteren ekip, Düzce'de gerçekleşecek Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.

Okul yöneticileri ile folklor ekibinin eğitmen ve oyuncularından oluşan ekip Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret etti.

"Çocuklarıma Olan İnancımız Ve Desteğimiz Tamdır "

Başarılı öğrencilerle yakından ilgilenerek elde ettikleri başarı nedeniyle tebrik eden Başkan Beyoğlu, finallerde de şampiyonluk beklediklerini söyledi.

Beyoğlu,"Bölge şampiyonu olup bizleri gururlandıran ve Türkiye finallerine katılma hakkı kazanarak bölgenizdeki çocukların  potansiyelini göstermek bakımından  güzel bir örnek ortaya koyan Kazım Karabekir Ortaokulu ekibinin idareci, eğitmen ve oyuncularını tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Türkiye finallerinde de başarılı olacaklardır. Bugüne kadar çocuklarımıza ve gençlerimize hep destek olduk. Bundan sonra da tüm gücümüzle onların yanında olacağız " diye konuştu.

Kazım Karabekir Ortaokulu folklor ekibi,belediye binası önünde kısa bir folklor gösterisi sunarak izleyenlere güzel anlar yaşattı.

Başkan Beyoğlu, öğrencilerin gösterisine alkışla karşılık verdi.




Bu haber 964 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI