Bugun...



Bakan Koca: Hatay'da yapılacak hastanelerle 40 yıllık sağlık sorunu çözülmüş olacak

Hatay'ın Antakya ilçesinde temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı'nı eda ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2023 11:24

Bakan Koca: Hatay'da yapılacak hastanelerle 40 yıllık sağlık sorunu çözülmüş olacak

Antakya ilçesindeki Hacı Cuma Kahraman Camii'nde bayram namazını kılan Bakan Koca, burada vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra ardından açıklamalarda bulundu.

Hatay'ın sağlık sorunlarına dikkat çeken Bakan Koca, "İskenderun’da 200 yataklı hastanemizi de önümüzdeki haftalarda hizmete hazır hale getirmiş olacağız. İskenderun’da 2 ay önce 600 yataklı hastanenin ihalesi ve yer tespiti yapılmıştır. O hastanemizin inşaatı başladı. Antakya ilçesinde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de inşaatı hızla devam ediyor. 2 ay içerisinde 400 yataklı hastanemiz de bütün birimleriyle birlikte devrede olmuş olacak. Hatay Şehir Hastanesi’nin ise planı devam ediyor. 2 ay içerisinde plan bitmiş olacak. Bin yataklı şehir hastanemizin ihalesi yapılarak Gülderen bölgesinde hızla inşaatına başlanacak. Bu hastanelerimizin devreye girmesiyle Hatay'ın önümüzdeki 30, belki 40 yıllık sağlık sorunu çözülmüş olacak" dedi.




Bu haber 642 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI