Bugun...



HÜDA PAR Adayı Dinç'ten, Molla Ali Özer'e ziyaret

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç seçim ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2024 00:20

HÜDA PAR Adayı Dinç'ten, Molla Ali Özer'e ziyaret

 

 

Yasin güler

Dinç, beraberindeki heyet ile birlikte bölgenin önemli şahsiyetlerinden din alimi Seyda Molla Ali Özer'i evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Ziyarette alimlerin ve medreselerin rolü üzerine fikir alışverişinin yanı sıra dünya gündemini meşgul eden konular konuşuldu.

Toplumun içinde bulunduğu yozlaşmanın önlenmesi noktasında alimler ve siyasetçilerin birlikte rol alabileceğini söyleyen Molla Ali Özer, Faruk Dinç'in bu anlamdaki ziyaretini çok kıymetli bulduğunu dile getirdi.

Faruk Dinç ise ziyarette; seçim sürecinde olmaları nedeniyle oy istediklerini, ancak değerli seydalarımızı ziyaret ederken oy muhabbetine girmediklerini seydaların hayır dualarını ve tavsiyelerini dinlediklerini belirtti.

Ayrıca, seydaların toplumun ahlaki ve manevi gelişiminde önemli birer rehber olduklarını vurgulayan Dinç, onların siyaset kurumu karşısında otokontrol görevi üstlendiğini ve toplumun sürekli olarak seydalara ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

"Bizim ve toplumun din alimlerine sürekli ihtiyacı vardır" diyen Dinç, alimlerle siyasetçiler arasındaki işbirliğinin ve toplumun değerlerine sahip çıkmanın önemini bir kez daha vurguladı.




Bu haber 923 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI