Bugun...



Siyasi parti ve STK'lardan depremzedelere ziyaret

HÜDA PAR ve STK'lar 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından evlerinden olan vatandaşları yaşadıkları konteyner kentlerde ziyaret etmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 09:17

Siyasi parti ve STK'lardan depremzedelere ziyaret

Adıyaman K-1 Konteyner Kent'e ikamet eden depremzedeleri ziyaret eden HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı, Peygamber Sevdalıları, Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı depremzede vatandaşları dinledi.

Yaklaşık bin beş yüz konteynerin bulunduğu alanda toplu yaşamak zorunda kalan depremzedeler tek isteklerinin kendilerine yapılacak olan evlerin biran önce bitirilmesi olduğunu dile getirdi.

Konteynerkenti sokak sokak gezip vatandaşlalarla hasbihal eden HÜDA PAR il Başkanı Mustafa Yetiş ve STK temsilcileri vatandaşların isteklerini not aldı.

Birçoğu yakınlarını depremde kaybetmiş olmasına rağmen yine şükreden depremzedeler temel yaşam malzemeleri noktasında herhangi sorun yaşamadıklarını belirtti.

Yapımına başlanan deprem konutlarının kendilerine en erken tarihte teslim edilmesini beklediklerini dile getiren depremzedeler, çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi için yetkililere seslendi.




Bu haber 553 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI