Bugun...



Covid-19 salgını doğal ve bitkisel ürünlere ilgiyi artırdı

Covid-19 nedeniyle bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşların sonbahar mevsiminde artan gribal hastalıkların da etkisiyle doğal ve organik ürünlere ilgisi arttı.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2021 00:25

Covid-19 salgını doğal ve bitkisel ürünlere ilgiyi artırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle doğal ve organik ürünlerin satışında artış yaşandı. Covid-19 salgını hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ederken, vatandaşlar bağışıklık sistemlerini güçlendirecek ürünlere yöneldi.

Sonbahar mevsiminin gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte bağışıklık sistemini güçlendirmek için arayışa geçen vatandaşlar, bitkisel ve doğal ürünlere yöneliyor.

Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve gribal enfeksiyon hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar, bitkisel ve doğal ürünlerin satıldığı aktarların yolunu tutuyor.

Bu süreçte özellikle üzüm pekmezi, bal, zencefil, zerdeçal, polen ve sarımsak gibi ürünlerin satışı arttı. Vatandaşın talepleri doğrultusunda doğal ürün satışı yapan aktarlar da daha çok doğal ve organik olan ürünlere ağırlık verdi.

Havaların soğuması nedeniyle bitkisel ürünlerde zencefil, zerdeçal ve kekik ile zahter, şire ürünlerinde üzüm ve diğer pekmez çeşitleri, helva, tahin, pestil ve kuru üzüm başta olmak üzere diğer organik ve doğal ürünlere olan ilgi arttı.




Bu haber 793 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Genel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI