Bugun...



Mersin İdmanyurduspor Galibiyet İstiyor

Tff 2. Lig Beyaz Grup’ta Zirve mücadelesi veren Mersin İdmanyurduspor 'da gözler artık Pazar günü sahasında konuk edeceği Zonguldak Kömürspor ile oynanacak kritik 90 dakikaya çevrildi. Saat 14.00'da başlayacak mücadeleden Kırmızı- Lacivertli ekip 3 puanla ayrılmayı hedefliyor

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2024 18:28

Mersin İdmanyurduspor  Galibiyet  İstiyor

 

Taşkın Civelek

 

‘’Her puan Bizim İçin Değerli’’

Mersin İdmanyurduspor’un Futbol Şube  sorumlusu Mustafa Dengiz, taraftara seslenerek, Pazar   günü  sahamızda  oynayacağımız  Zonguldak Kömürspor maçına tüm futbolseverleri davet etti.

Taraftardan   Zonguldak Kömürspor mücadelesinde tribünleri doldurmalarını isteyen  Dengiz, "Bu hafta çok önemli bir Takımla  oynayacağız.puan Cetvelin 17’inci  sırasında bulunan  Zonguldak Kömürspor’la   zorlu bir karşılaşma oynayacağız,  Herkes kendi takımına odaklandığı için bizim için sadece Mersin İdmanyurduspor’un ne yapacağı önemli. Umarım iyi bir maç olur. maça gelen  Taraftarlarımıza  iyi bir maç izletmek istiyoruz.   Mersin Atatürk stadına gelerek desteklenmesini  bekliyoruz . her puan bizim için çok değerlidir" dedi.

‘’Serimizi  Yükseltmek Adına  Kazanmak İstiyoruz’’

Yeni Mersin İdmanyurduspor’da  teknik  patronu  Özcan Kızıltan ise , Zonguldak Kömürspor  sınavında da  kazanarak devam etmek istediklerini  söyledi. Kızıltan ,’’Serinin sürmesi iddiamızı kanıtlamak ve öz güven yükseltmek adına çok önemli’’ diye konuştu. ,oyuncuların performansından memnun olduğunu  ve  her maçta oyunlarını geliştirerek devam ettiklerini  belirten   Tecrübeli hoca Kızıltan  , ‘’ İyi bir kadromuz var. Bu tecrübeli kadronun  sahada  en iyisini yaparak sahadan 3 puanla  ayrılacağız .’’ Şeklinde konuştu.

 




Bu haber 260 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI