Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Katılımın son ana kadar rehavete ulaşmadan gerçekleşmesini özellikle vatandaşlarımdan rica ediyorum." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2023 14:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim değerlendirmesi

Birinci turun 14 Mayıs'ta gerçekleştiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ikinci turu da 28 Mayıs'ta gerçekleştirmiş oluyoruz. Tabii şimdi burada partiler yok. Bir metre boyunda bir oy pusulası yok. Sadece iki aday söz konusu ve bu iki adaya halkımız oylarını vereceği için de inanıyorum ki çok seri bir şekilde inşallah bugünkü oylama da bitecektir. Ancak tabii Türk demokrasi hayatının cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk defa böyle bir oylama şahit olduğumuz bir vaka ve dünya tarihinde böyle yüzde 90'a varan bir katılımla gerçekleşen ülke yok ama Türkiye, yüzde 90'a varan bir katılımla demokratik bir mücadelesini en güzel şekilde verdi. Bugün de bunu inanıyorum ki aynı şekilde gerçekleştirecektir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Tabii katılımın son ana kadar rehavete ulaşmadan gerçekleşmesini de özellikle vatandaşlarımdan rica ediyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti

Oy kullandığı sınıftan ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, okul çıkışında bahçedeki vatandaşlarla selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde ve tezahüratta bulunan vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından aracına binerek okuldan ayrıldı.

Öte yandan yabancı basın mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy kullanmasına yoğun ilgi gösterdi.




Bu haber 661 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI