Bugun...



Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Gençlerle Buluştu

AK Parti Bağlar İlçe Gençlik Kolları'nın Organizasyonunda Gerçekleşen Programda İlçe Belediye Başkan Adayı Gençlerle Buluştu

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2024 17:28

Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Gençlerle Buluştu

 

 

Yasin GÜLER - Bağlar İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Bizim Semtin Gençleri' konulu programa katılan AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, gençlerle yakın temas kurarak sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Akyol, gençlere yönelik hazırladığı projeleri de açıklayarak gelecek planlarını gençlerle paylaştı.

Programa, Akyol'un yanı sıra, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Başar Gür, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Kizizade, Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Baran Alkan ve Bağlar Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş gibi önemli isimler de katıldı. Birçok partili de programa yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Adayı Akyol, gençlerle yaptığı buluşmanın ardından Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde bulunan Pazar yerini ziyaret etti. Esnafla bir araya gelerek onların da sorunlarını dinledi ve projeleri hakkında bilgi verdi. Akyol'un bu yakın teması, seçim öncesi vatandaşlarla olan iletişimini güçlendirmeye ve sorunları doğrudan dinleyerek çözüm üretmeye yönelik olduğunu gösteriyor.




Bu haber 823 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI