Bugun...



Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saatte 22 direniş eylemi: 2 işgalci yerleşimci yaralandı

Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saatte Filistinli direnişçiler tarafından işgalcilere yönelik düzenlenen eylemlerde 2 işgalci Yahudi yerleşimci yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 02-09-2023 09:44

Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saatte 22 direniş eylemi: 2 işgalci yerleşimci yaralandı

 

Filistin Bilgi Merkezi tarafından yayımlanan rapora göre rapor yayımlanmadan önceki 24 saatte Filistinli direnişçiler tarafından işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere yönelik 22 eylem gerçekleştirildi.

4 silahla ateş açma, 2 patlayıcı madde atma, bir Molotof kokteyli ve havai fişek atma eylemleriyle beraber, yerleşimcilere ve araçlarına yönelik yapılan 2 ve işgalci siyonistlerle karşı karşıya gelinen 13 eylemde 2 işgalci Yahudi yerleşimci yaralandı.

Direnişçiler Tubas'ta Akabe bölgesine girmeye çalışan işgalci siyonistleri hedef alarak taş atma silahla ateş açma ve onlarca patlayıcı atma eylemi gerçekleştirdi.

Kudüs'te Filistinli gençler ile işgalci siyonistlere karşı eylem gerçekleştirildi. Burada işgalci siyonistlere taş yağdıran gençler, 2 işgalci Yahudi yerleşimci yaralarken onlara ait araçları da tahrip etti.

Direnişçiler, Cenin'de kurulan bir kontrol noktasında işgalci siynonistlere silahla ateş açarken Ramallah, Nablus, Kalkilya ve Beytüllahim gibi kentlerde de silahla ateş açma, taş atma eylemleri gerçekleştirdi. 
 




Bu haber 557 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI