Bugun...



HÜDA PAR Diyarbakır BBB adayı Dinç, “piyasanın istikrarsız olması esnafı zor durumda bırakıyor”

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, destek istedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2024 18:24

HÜDA PAR Diyarbakır BBB adayı Dinç, “piyasanın istikrarsız olması esnafı zor durumda bırakıyor”

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında merkez Sur ilçesine bağlı Melikahmet Cadde esnafını ziyaret etti. Dinç, piyasanın istikrarsız olmasının esnafı ciddi bir şekilde zor durumda bıraktığını vurguladı.

Seçim çalışmaları kapsamında merkez Sur ilçesine bağlı Melikahmet Cadde esnafını ziyaret eden Dinç’e Sur Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, Sur ilçe Başkanı Veysi Barçe ve çok sayıda partili eşlik etti.

Sur halkından yoğun teveccüh gören Dinç, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli Yerel Seçimler için esnaf ve halktan destek istedi.

Tek tek esnafı ziyaret eden Dinç, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip taleplerini not etti.

“Esnafımızın en büyük şikâyetlerinden biri piyasanın istikrarsız olması”

Esnaf ziyaretinden sonra basına açıklamalarda bulunan Dinç, “Bugün HÜDA PAR Sur ilçe Belediye Başkan adayımız Sayın Mahmut Uçar ve teşkilatımız ile birlikte Sur ilçemizdeki esnafı ziyaret ettik. Esnafımızı ziyaret edip onların sorun ve sıkıntılarının çözümü için uğraşıyoruz. Ancak esnafımızın en büyük şikâyetlerinden biri de piyasanın istikrarsız olması. Bu da esnafımızı ciddi bir şekilde zor durumda bırakıyor. Esnafımızı ziyaret ettiğimizde ayakkabıcı esnafımızın bizlerden bir isteği oldu. Melikahmet caddesindeki esnafımız trafiğin yoğun olduğundan dolayı buranın toptancılığa uygun olmadığını söylediler. Caddede araç park yerlerinden dolayı büyük mağduriyetler yaşıyorlar. Buna yönelik ayakkabılarını toptan bir şekilde satıp ticaret yapabilmesi için özel bir yer tahsis edilmesi gerektiğini istediler. Biz de bunun için inşallah çalışacağız ve esnafımızın bu sorunun giderilmesi için elimizden ne geliyor ise yapacağız.” dedi.

Esnaf ziyaretinden sonra Anzele Parkı’ndaki süs havuzuna giren çocukların yanına giderek belediyeyi kazanması durumunda kendilerine havuz yapma sözü verdi. Dinç, da sonra; Saraykapı mahallesinde Düzgün ailesinin taziyesine katılarak aile fertlerine baş sağlığı diledi.

Dinç, son olarak bölgemizin kanaat önderlerinden Molla Hıdır Ekinci’yi ziyaret ederek hayır duasını aldı.




Bu haber 514 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI