Bugun...



YKS’de başarı olan öğrenciler ödüllendirildi

Gaziantep'te üniversite hayali kuran yüzbinlerce öğrencinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk bine giren 55 öğrenci ödüllendirildi.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2021 00:30

YKS’de başarı olan öğrenciler ödüllendirildi

“YKS Şampiyonlar Buluşması” programında YKS’de sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puan türlerinde derece yapan 55 öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtılırken Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) tarafından ise bu sene YKS’de ilk 5 bine giren öğrencilere burs verileceğinin müjdesi verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Vali Davut Gül, başarılı öğrencilere 600 TL burs vereceklerini söyledi. YKS’de ilk bine giren öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eden Gül, eğitim şehri Gaziantep hedefine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

“BAŞARI HER GÜN DAHA FAZLA GÖZE ÇARPIYOR”

YKS’de ilk 5 bine giren öğrencilere GAGEV tarafından burs müjdesini veren Gül, “Başarı her gün daha fazla göze çarpıyor. Bu sene GAGEV ile birlikte ilk bine giren lise öğrencilerimize ve meslek lisesindeki öğrencilere bin öğrenciye burs vereceğiz. İmkanlar el verdikçe daha fazlasını vereceğiz. Şehir ne kadar sizlere destek verir ve sahiplenirse kurumsallaşma sürekli devam eder. Para işi çözülecek bir kısımdır. Başarınız ile şehre heyecan getirdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizleri seviyoruz ve sizlere 24 saat kapımız açık. Çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yok. Başarı önemli ama başarıyı muhafaza etmek daha önemli. Bu açıdan bu otokontrolü kaybetmemekte büyük fayda var.” dedi.




Bu haber 123 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI