Bugun...



DEVA'DAN İLK YARDIM SEMİNERİ

Dünyanın dört bir yanında her yıl Eylül ayının 2. Haftasında cumartesi günü kutlanan “ Dünya İlk Yardım Günü” etkinlikleri kapsamında Demokrasi ve Atılım Partisi Diyarbakır Sur İlçe Kadın Politikalar Başkanlığı Koordinesinde İlçe Binasında İlk Yardım konulu eğitim semineri düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 16-09-2021 00:05

DEVA'DAN İLK YARDIM SEMİNERİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Diyarbakır Sur İlçe Teşkilatında Sağlık Eğitmeni Ahmet Tosunlu’nun konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerine DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen, Sur İlçe Başkanı Sadrettin Tosunlu, Sur Kadın Politikalar başkanı Eylem Aktaş, Yenişehir ilçe Teşkilat başkanı Şahabettin Çelik’in yanısıra partililer katıldı. Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Demokrasi ve Atılım partisi Sur İlçe Başkanı Sadrettin Tosunlu, İlk Yardımın insan hayatındaki önemine değinerek şunları söyledi: “Her yıl Eylül ayının ikinci Cumartesi günü ‘’ Dünya İlk Yardım Günü ‘’ olarak tüm dünya ile birlikte ülkemizde de kutlanmaktadır. İlk yardım bilmek bir insanı kurtarmak ile eş değerdir. Yapılan etkili ve bilinçli ilk yardım ile kişinin hayatta kalma oranı %6 ile %55 arasında değişmektedir. Bizler Deva Partisi Diyarbakır-Sur İlçe Başkanlığı olarak içinde bulunduğumuz bu günlerde İlk Yardımın önemini anlatmak ve bu farkındalığı oluşturmak için vatandaşlarımıza yönelik İlk yardım eğitimi düzenledik."

 

Yapılan konuşmanın ardından Sağlık Eğitmeni Ahmet Tosunlu tarafından katılımcılara İlk Yardımla ilgili bilgiler verildi.




Bu haber 600 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI