Bugun...



Amedspor'da kongre kulisleri hareketleniyor.

Amedspor’da Selahattin yönetiminin aldığı olağanüstü genel kurul kararı sonrası gözler 25 Haziranda yapılacak olan kongre’de 3 Başkan yarışacak.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2023 00:25

Amedspor'da kongre kulisleri hareketleniyor.

 

Taşkın Civelek

 

Amedspor kulüb Başkanlığa   Aday olacak olan 3 Başkan kendi  yönetimlerini belirlemek için kulis çalışmalarını yürütüyorlar.

 Mevcut başkan  Selahattin Yıldırım ve ekibinin yeni kongrede güven tazeleme niyetinde olmadıkları ifade edildi.

Amedsporlu taraftarlar  yaklaşan kongrede yeni başkan kim olacak, yönetim kimlerden oluşacak sorularını zihinlerinde döndürüyor. En önemlisi bu konularda çalışma yapan birileri var mı onu da merak ediyorlar.

Öncelikle Amedspor'a destek olma konusunda  kent dinamiklerinin bu kez bu çağrılara cevap verdiklerini ifade etmek istiyoruz.

Yeşil – Kırmızılı Taraftarlar Amedspor’u sahipsiz bırakmamak ve bu dar boğazdan çıkarmak için destek olunmalı. Verilen bu büyük mücadelede başrol  olarak Diyarbakır Ticaret  Odasının da Başkan Adaylarına  destek olmalarını istediler.

Daha önce Adaylıklarını Açıklayanlar Aziz Elaldı, Nurullah Edemen , Bülent Oğuz  ve Cahit Akın ile Bu isimlerin yanı sıra hem başkanlık hem de yöneticilik için düşünülen başka sürpriz isimler de kulislerde konuşuluyor.




Bu haber 1104 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI