Bugun...



Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

TFF 2 Lig’in 24. haftasında evinde oynayacağı Zonguldakspor maçı hazırlıklarına dün saat 14:00 ‘da maçın oynanacağı Atatürk Stadyumunda yaptığı antrenmanla devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2024 17:07

Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

 

Taşkın Civelek

 

Teknik Direktör  Hakan Yılmaz yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ve pas çalışması gerçekleştirildi. Taktik çalışması ile devam eden antrenman, sonuçlandırma çalışması ile tamamlandı.Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

KAYIK: OMUZ  OMUZA  ATAÜRK STADYUMUNA

Diyarbekirsporun  As Başkanı  İbrahim Kayık Pazar günü sahamızda oynayacağımız  Zonguldak Kömürspor maçı için Omuz Omuza  Diyarbakır Atatürk Stadyumuna  herkesi  davet etti.  Kayık,  "Diyarbekirspor  takımımızı   Desteklemek için yalnız bırakmayalım. Play-off yolunda hep beraber  Bayraklarımızı  atkılarımızı ve şapkalarımızı alarak Takımımıza  destek  olalım.

‘’HAYDİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI SIRA SİZDE’’

As Başkan İbrahim Kayık,  Sivil Toplum kuruluşları sizlere çok büyük iş düşüyor. Takımımıza destek olalım . İlk 23 haftada  9 galibiyet 6 Beraberlik alarak. yolumuza  devam  ediyoruz.  Zonguldak Kömürspor maçında 3 puan alarak. Rakiplerimizle olan puan farklarını bire birer  kapatmak   istiyoruz. ’’ Dedi

‘’RAKİP TAKIMLARIN KONUMUNUN  NE OLDUKLARI  BİZİ İLGİLENDİRMİYOR’’

As Başkan  İbrahim Kayık,  " Rakip takımların konumunun ne oldukları  bizi ilgilendirmiyor. Herkes kendi takımına odaklandığı için  Biz  Diyarbekirspor’un sahada  ne yapacağı önemli. Umarım iyi bir maç olur. İzleyenler iyi bir maç izler. Burada önemli olan taraftarımızın stada gelmesi takımımızı desteklenmesini  bekliyoruz " dedi.

 

 




Bu haber 507 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI