Bugun...



Vali Su Lice İlçesini Ziyaret Etti

Vali Ali İhsan Su, Lice İlçesinde Ziyaret Tepe Üs Bölgesi’ni denetleyerek incelemelerde bulundu. Çarşı esnafını ziyaret eden Vali Su, yapımı devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 17:37

Vali Su Lice İlçesini Ziyaret Etti

Vali Su’dan Ziyaret Tepe Üs Bölgesi’nde İnceleme

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Su'nun bu seferki durağı Lice ilçesi oldu. İlk olarak Diyarbakır Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk sahasındaki Ziyaret Tepe Üs Bölgesi’ni denetleyerek incelemelerde bulundu. Vali Su burada çalışmalarla ilgili bilgi alarak Mehmetçikle sohbet etti.

Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Ali İhsan Su, üs bölgesi ziyaretinin akabinde Lice ilçesinde çarşı esnafını ziyaret etti. Vali Su, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafa bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Vali Su, güler yüzleri ve samimiyetleri için esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Lice’de 500 Kişiye İstihdam Sağlayacak Projede Sona Gelindi

Vali Su ilçe ziyareti kapsamında son olarak Lice’de tamamlanma aşamasına gelen tekstil atölyesinde incelemelerde bulunarak gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Su, Diyarbakır Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca 2 bin 100 metrekare alan üzerine yapımı sürdürülen tekstil atölyesinin 500 kişiye istihdamı sağlayacağını söyledi. Vali Su, Diyarbakır’da ve Lice'de istihdamın daha da artırılması için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Ziyarette Vali Su’ya, Vali Yardımcısı ve DBB Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Vali Yardımcısı Murat Yıldız, Lice Kaymakamı Kerem Yenigün, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Fırat Tutşi eşlik etti.




Bu haber 862 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI