Bugun...



Unat, “Meşguliyet yoğunluğundan dolayı affımı istedim”

Görevden alınan AK Parti Sur İlçe Başkanı Murat Unat, göreve geldiği günden bugüne oldukça ihmal ettiği ailesine vakit tayin etmekten ve meşguliyetlerinin yoğunluğundan ötürü görevinden affını istediğini söyledi. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’ndan talep etmiş bulunduğunu ifade eden Unat, “Hiçbir zaman koltuk, masa ve bilumum dünyevî beklentilerin, etiketlerin veya entitelerin sevdalısı olmadık. Teşkilat görevinden affımın talebi, asla köşemize çekileceğimiz anlamına gelmez” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2021 00:02

Unat, “Meşguliyet yoğunluğundan dolayı affımı istedim”

16 aydan bu yana AK Parti Sur İlçe Başkanlığı görevini yürüten Murat Unat, dün görevden alınmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Bugün son kez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Unat, 22 Temmuz 2020 tarihinden bugüne, göreve geldiği 16 aylık süre zarfında, genelde ülkede özelde Diyarbakır ve özellikle de Sur İlçesindeki sakinlerin, esnafların, çiftçilerin, çocukların, annelerin iktisadî, sosyal ve kültürel menfaatlerine katkı sağlamak bilinciyle çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Unat, “Bu bilinçle her daim halkı yaren, sokağı mekân edinenlerden olduk. Öyleki bunu yaparken halktan ve sokaktan daha kudretli hiçbir sosyolojik güce inanmadık, politik kuvvete dayanmadık. Sokak, nefesimiz, ab-ı hayatımız oldu. Ülkemiz, vilayetimiz ve husussen Sur İlçemiz için inandığımız davada durmak yok deyip ilk günkü heyecan ve aşkla yolda yol yürüdük” dedi.

Dava ve yol arkadaşlarıyla birlikte hiçbir zaman yerinde, koltuğunda oturup kendi iktisadi ve siyasi tercihlerini önceleyenlerden, halkın sorunlarını ve taleplerini sadece not edip kulak ardı edenlerden asla olmadıklarına işaret eden Unat, açıklamasında şunları söyledi:

“Bizler halkın sorunlarını ve taleplerini yerinden, sokaktan sadece not etmekle yetinmedik bunların tamamını kendimizden bildik. Sahip olduğumuz bu bilincin baş mimarı, kuşkusuz Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Halk ve sokakla olan münasebetimizin politik gerekçesi, siyaset sanatı toplumu adilâne yöneten, taleplerini inşa ve icra eden bir kurum olduğu şeklindeki idrake, mefkûreye dayanır. Bu nedenle siyaset yapmayı, ötekini dışlayıp hilelerin ve beyhude isnatların, politik kariyerin tekelci merdiveni, asabiyeyi kayırmanın, davayı ve yoldaşları dünyevî menfaatlerin kesişim noktası olarak idrak eden küçük insanlar (!) gibi alçaltmadık. Sur İlçe Teşkilatı olarak, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan ilham alarak politik düşünüşü ve hükümet imkanını halkın ve sokağın yararına, maslahatına uygun olacak şekilde gerçekleştirmeye hep cehd ve gayret ettik.

“SOKAKTA HALKLA BİRLİKTE OLDUK”

Malumunuz olduğu üzere her siyasi teşebbüsün, çeşitlilik ihtiva eden bir dizi safhaları vardır. 16 aydır hem sahada hem masada önemli tecrübeler kazandık. Bu süre zarfında, gecemi gündüzüme katarak, partimizin misyonuna sadık kalarak sokakta halk ile birlikte olduk.

“İHMAL ETTİĞİ AİLESİ VE MEŞGULİYETLERİNDEN DOLAYI AFFIMI İSTEDİM!”

Gelinen şu evrede, göreve geldiğim günden bugüne oldukça ihmal ettiğimi aileme vakit tayin etmekten ve meşguliyetlerimin yoğunluğundan ötürü görevden affımı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’mızdan talep etmiş bulunmaktayım.  Hiçbir zaman koltuk, masa ve bilumum dünyevî beklentilerin, etiketlerin veya entitelerin sevdalısı olmadık. Teşkilat görevinden affımın talebi, asla köşemize çekileceğimiz anlamına gelmez. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partimizin çalışmalarına her fırsatta pay ve paydaş olacağım. Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Cumhurbaşkanımız öncülüğünde yürüttüğümüz bu kutlu dava, kişilere indeksli değildir. Herkes şunu bilmeli ki bu dava hiç kuşkusuz sahipsiz, nefersiz değildir; bayrağı en gür şekilde dalgalandıracak nice arkadaşlarımız mevcut ve İlçe Teşkilatımızdan her bir arkadaşımız, ilçemizde, sokakta partimizi temsil edecek kudrete, potansiyele sahiptir”




Bu haber 1237 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI