Bugun...



Bağlar Belediyesi 7 Ayda 2923 Yetim ve Öksüz Deprem Zade Çocukların Giyim Desteği

Bağlar Belediyesi, 2023 yılının ilk 7 ayında toplam 2 bin 923 ihtiyaç sahibine giyim desteği sağladı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinden etkilenen aileler ile yetim ve öksüz çocukların ağırlıklı olarak yararlandırıldığı yardımlarda 4 bin 394 adet giysi ve 4 bin 598 adet ayakkabı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2023 12:15

Bağlar Belediyesi 7 Ayda 2923 Yetim ve Öksüz Deprem Zade Çocukların Giyim Desteği

. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun büyük önem verdiği giyim destekleri, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

İhtiyaç Sahiplerinin Umudu Oluyor

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren  Günışığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Bu yılın ilk 7 ayında 2 bin 923 kişiye giyim desteği sağlanırken, 4 bin 394 adet giysi ve 4 bin 598 adet ayakkabı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği yerleşim yerlerinden olan ilçede, belediyenin giyim desteğinden ağırlıklı olarak deprem mağduru vatandaşlar ile öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklar yararlandı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla bayramlar ve önemli günlerin yanı sıra yılın her döneminde vatandaşlara hizmet veren Günışığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası,son 4 yılda ihtiyaç sahiplerine sağladığı desteklerle binlerce ailenin yüzünü güldürdü.

Depremden Sonra Çalışmalar Devam Etti

Son 4 yılda 30  binden fazla vatandaşa bu şekilde giyim desteği sağladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, asrın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardında da çalışmaların devam ettiğini söyledi. Desteklerden en çok çocukların yararlandırıldığını ifade eden Beyoğlu,”Giysi ürünlerinin yanı sıra ayakkabı desteği sağlıyoruz. İmkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak ihtiyacı olan ailelerimizi, çocuklarımızı sevindirmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar  30 binden fazla vatandaşımızı bu desteklerden yararlandırdık. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.




Bu haber 558 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI