Bugun...



HÜDA PAR İl Başkanından bayram mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaşan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanvekili Emin Akyüz, bayramların kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiğini belirterek dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği günler olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2023 00:05

 HÜDA PAR İl Başkanından bayram mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanvekili Emin Akyüz, Kurban Bayramı münasebetiyle verdiği tebrik mesajında bayramların kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği günler olduğunu söyledi.

"Yüce Rabbimizin lütfundan bir eser olan, kardeşlik ve paylaşma havası estiren, maneviyat duygularını artıran Kurban Bayramı'nın arifesindeyiz" ifadeleriyle duygu ve düşüncelerini paylaşan Akyüz, "Allah Teâlâ'nin 'İbrahim'de ve onunla beraber olanlarda, sizin için gerçekten güzel bir örnek vardır.' emrince Hazreti İbrahim ve ailesinden bize miras kalan güzel hasletler vardır. Hazreti İbrahim'in sarsılmaz tevhidi, Hazreti İsmail'in tükenmez teslimiyeti ve Hazreti Hacer'in bitmez gayreti bizler için güzel örneklerdendir." dedi.

Bu günlerde aile, akraba, yetim, hasta, yaşlı, sevgi ve merhamete muhtaç olanların ihmal edilmemesi hususunda hatırlatmada bulunan Akyüz, "Bizleri yeni bir Kurban Bayramı'na kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Bu mübarek günlerin milletimize, halkımıza, tüm vatandaşlarımıza ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramlar, kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği günlerdir. Bu günlerde ailelerimizi, akrabalarımızı, yetimlerimizi, hastalarımızı yaşlılarımızı, sevgi ve merhamete muhtaç olan herkes kucaklayalım." ifadelerini kullandı.

Akyüz, "Yeryüzündeki tüm Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ayrıca Beytullah'ta Hac farizalarını yerine getiren Hacılarımızın ibadet ve dualarının kabul olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Rabbim böyle mutlu ve sevinçli günlere kavuşturduğu için hamd ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bayramın yeryüzünde tüm mazlum, mustazaf ve esaret altında bulunan Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni eder, özelde Diyarbakırlı hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.




Bu haber 574 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI