Bugun...



Diyar’da Silvan Belediyespor hazırlıkları başladı

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 7. haftasında kendi sahasında konuk edeceği Silvan Belediyespor hazırlıklarına Teknik direktör Ramazan Erin Yönetiminde Seyrantepe tesislerinde başladı. Antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2021 00:12

Diyar’da Silvan Belediyespor hazırlıkları başladı

Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde futbolcular çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı.

Başkan ve yöneticiler: Erinle Görüştüler

Başkan Siyabend  Aydın, yöneticilerle birlikte takımın antrenmanına gelerek, teknik direktör Ramazan Erin'le görüşüp takım hakkında bilgi aldılar.

Kendi  evimizde fire istemiyoruz

Diyarbakırspor Başkanı Siyabend Aydın, ‘’Evimizde fire vermek istemiyoruz. Hızlıca üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca  sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Diyarbakırspor'un farkını herkes görecektir. Biz teknik heyetimize ve takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Sahamızda oynayacağımız Silvan  Belediyespor karşılaşmasını kazanmaktan başka çaremiz yok.  Başarıyı yakalayabilmemiz için her şeye  sahibiz‘’ ifadelerini kullandı.

Silvan  belediye spor karşısında  hedefimiz galibiyettir

Başkan Siyabend  Aydın yaptığı  açıklamada, "Deplasmanda  alınan beraberlik bizi  sevindirdi. Artık bu maç geride kaldı. Kendi sahamızda oynayacağımız Silvan Belediyespor karşısında hedefimiz galibiyettir" dedi. 

TaraftarIMIZ her fırsatta yanımızda

Yeşil – Kırmızılı taraftarların   tribünlerini doldurmasını ve takımlarına destek vermesini de isteyen Aydın, “Taraftarlarımız her fırsatta yanımızda oluyor. İç sahada ve dış sahada bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızın desteğiyle saha avantajımızı da iyi kullanarak, Silvan Belediyespor’u puansız göndermek istiyoruz.  yeter ki taraftarlarımız tribünleri doldursun” diye konuştu.

Fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz

Teknik direktör Ramazan Erin, hafta sonu sahalarında ağırlayacakları Silvan Belediyespor’u  yenerek iç sahada fire vermeden yollarına devam etmek istediklerini dile getirerek, Ligde karşılaşacakları Silvan Belediye spor maçına daha iyi hazırlanmak için iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. Ligde en son deplasmanda karşılaşılan 1984 Muşspor deplasmanından alınan bir puanla Silvan Belediye spor maçına moralli hazırlandıklarını ve  6 puanlık bir mücadeleye çıkacaklarını belirtti.  

Bu Ligde Kolay Maç Yok

Erin,  12 Aralık Pazar günü Silvan belediye spor ile zor bir maç oynayacaklarına işaret ederek, “Bu ligde kolay maç yok. Her takım birbirlerini yenmek için  maça çıkar. Ve  zorluk derecesini de yaşarlar Hafta sonu Silvan belediye spor ile zor bir maç oynayacağız. Ancak biz iç sahada fire vermemek adına bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizi yendiğimiz takdirde puan Cetvelin biraz daha üstünde yer alacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bu maçı kazanacak güce ve inanca sahibiz. İç sahada alacağımız galibiyetle Kızıltepe Sportif Faaliyet spor deplasmanına  daha moralli gideceğiz.  Diyarbakırspor, Bölgesel  Amatör  Lig’deki farkını ortaya koymaya devam edecektir” dedi.




Bu haber 392 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI