Bugun...



DEVA PARTİLİ EKMEN, DİYARBAKIR, SİİRT VE BATMAN’DA YEREL SEÇİM ADAY TESPİTİ İÇİN ÇALIŞMALARDA BULUNDU

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen geçtiğimiz günlerde Diyarbakır, Siirt ve Batman’da ziyaretlerde bulundu. Diyarbakır’da taziye ve düğünlere katılan Ekmen, buradan Siirt’e geçerek Siirt Barosu Başkanı Muhammet Alptekin ile görüştü.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 00:05

DEVA PARTİLİ EKMEN, DİYARBAKIR, SİİRT VE BATMAN’DA YEREL SEÇİM ADAY TESPİTİ İÇİN ÇALIŞMALARDA BULUNDU

Bu ziyaretin ardından Kanal 56 ve Haber 56 Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Kuzu ve Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen’i ziyaret etti.

2 Aralık tarihinde Diyarbakır’da yapılacak olan bütçe temalı mitinge davet için gelen KESK heyetiyle görüşen Ekmen, daha sonrasında DEVA Partisi Siirt İl Başkanlığı’na geçerek teşkilatla birlikte yerel seçim aday çalışmalarını değerlendirdi.

Pervari Belediye Başkan Adaylığı için partisinin Pervari İlçe Başkanı İsmail Bilen’in evraklarını kendisi teslim alan Ekmen, yerel seçime güçlü bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Şirvan’daki maden kazasında hayatını kaybeden Orhan Gültekin’in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Ekmen, buradan aday tespit çalışmalarının devamı için Batman’a geçti.

Burada taziye ziyaretlerinde bulunan Ekmen, Anadolu Gençlik Derneği’nin düzenlediği Kudüs Gecesi’ne katılarak, Gazze’de katle ve zulme uğrayan Filistinlilerle dayanışma içinde bulundu.

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz ile birlikte Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği ve Yedihilal Derneği’ni ziyaret eden Ekmen, partisinin il başkanlığına geçerek burada Rudaw TV’ye gündem değerlendirmelerinde bulundu. Yerel seçim aday tespit çalışmaları için sıkı bir çalışma içinde olduklarını belirten Ekmen, yerel seçimlere güçlü bir biçimde hazırlandıklarını ifade etti.




Bu haber 1065 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI