Bugun...



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İşçilerine Müjde

İşsizlik Ödeneği Geliyor

facebook-paylas
Güncelleme: 14-02-2025 00:47:57 Tarih: 14-02-2025 00:46

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İşçilerine Müjde

 

 

Yasin GÜLER - Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Said Yaz, haksız gerekçelerle işten çıkarılan işçilerin ödenek hakkını korumak için bizzat girişimlerde bulundu.

Diyarbakır – Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Said Yaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından haksız gerekçelerle işten çıkarılan işçilerin mağduriyetine son verilmesi amacıyla önemli adımlar atıldığını duyurdu. Milletvekili Yaz, işçilerin işsizlik ödeneğinden yararlanabilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile bizzat görüştüklerini ve konuyu yakından takip ettiklerini belirtti.

Yaz, yaptığı açıklamada;
"Haksız gerekçelerle işten çıkarılan işçilerimizin mağduriyetini gidermek için Bakanımız Vedat Işıkhan ile görüşmeler yaptık. Yapılan girişimler sonucunda olumlu bir karar alınarak, belediyeden çıkarılan işçilere işsizlik ödeneği ödenmesi kararlaştırılmıştır." ifadelerini kullandı.

Ayrıca sürece destek veren Bakan Vedat Işıkhan’a teşekkür eden Yaz, tüm işçi kardeşlerine hayırlı olmasını diledi. Bu gelişme, Diyarbakır'daki işçilerin haklarının korunması ve mağduriyetlerinin giderilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.




Bu haber 1060 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI