Bugun...



6 ilde kafes operasyonu: 55 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda bir suç örgütünün çökertildiğini ve 55 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 10:15

6 ilde kafes operasyonu: 55 gözaltı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Osmaniye ve Mardin’de düzenlenen kafes operasyonu ile ilgili bilgi verdi.

Bayğaralar organize suç örgütünün çökertildiğini söyleyen Yerlikaya, 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: "Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığımız koordinesinde, Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından Bayğaralar Suç Örgütüne Yönelik 6 ilimizde eş zamanlı operasyonda düzenlendi.

Adana ili genelinde 7 ayrı cinayet olayını gerçekleştirdiği, anlaşmazlık yaşadığı 13 şahsı silahla yaraladığı, alacak verecek konularında sözde mahkeme kurduğu ve maddi menfaat sağladığı, korkutma ve haraç alma amaçlı çok sayıda işyerini kurşunladığı, iş insanlarına ve bunlara ait iş yerlerine zorla el koyduğu, uyuşturucu madde ticareti yaptığı, dolandırıcılık yaptığı tespit edilen ve liderliğini Ramazan Bayğara isimli şahsın yaptığı BAYĞARALAR organize suç örgütüne yönelik, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Osmaniye ve Mardin’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 55 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyonlar kapsamında yapılan aramalarda, 3 adet AK-47 Kalaşnikof marka otomatik silah 1 adet Mp5 marka otomatik silah, 1 adet Thomson marka otomatik silah, 29 adet tabanca ve 7 adet av tüfeğine el konuldu."

 




Bu haber 538 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI