Bugun...



AK PARTİ'den TMO'ya Ziyaret

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın,Milletvekili Suna Kepolu Ataman ve beraberindeki heyet Diyarbakır TMO'yu ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 28-07-2023 12:18

AK PARTİ'den TMO'ya Ziyaret

Son günlerde çiftçilerin bölgedeki bir numaralı gündem maddesi haline gelen buğday alım satım işlemleri hakkında bilgi almak için ziyaret gerçekleştiren heyet son durum hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası konuşan Suna Kepolu; Diyarbakır'da şu ana kadar TMO vasıtasıyla, 550 bin ton buğdayın alımı tamamlanmış ve 400 bin ton buğdayın da randevu/alım işlemi yapılmış durumda.
Bugün saat 17:00 itibariyle randevuya açılacak 130 bin ton buğday alımı ile İlimizdeki buğday alım programı tamamlanacaktır. Bunun dışında çiftçilerimizin buğday satış talepleri olursa da TMO tarafından hızlıca alım işlemleri gerçekleştirilecektir,dedi.

Başkan Aydın'da konuyla ilgili olarak ; TMO'nun üreticinin mağdur olmaması için gayret gösterdiğini ,yaklaşan mısır hasadı için de TMO'nun gerekli hazırlıkları yaptığını ve  bunun için de Mardin'de 400 bin tonluk depo hazırlandığını dile getirdi. 
Heyet ziyarette gerekli bilgileri aldıktan sonra  yöneticilere ve çalışanlara  teşekkür ettikten sonra  heyetle birlikte ofisten ayrıldı.




Bu haber 750 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI