Bugun...



Kızılay görevlileri ile bina sakinleri arasında çıkan tartışmaya ilişkin açıklama

Şanlıurfa Valiliği, sosyal medyada kiracı ve ev sahibi kavgası olarak lanse edilen olayın Kızılay görevlileri ile bina sakinleri arasında çıkan bir tartışma olduğunu duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2023 00:10


22 Haziran günü Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde çekilen ve sosyal medyada kiracı ve ev sahibi kavgası olarak lanse edilen olaya ilişkin Valilikten açıklama yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Haliliye ilçesinde Mülkiyeti Kızılay’a ait apartman dairesinde kiracı olarak oturan vatandaşın kira süresi 20.06.2023 tarihinde dolmuştur. Kiracı, bu tarihte evi tahliye edeceğini de Kızılay yöneticilerine taahhüt etmiştir. Kızılay’ın kendisinden evi tahliye etmesi istendiğinde, apartmanda ikamet eden diğer sakinlerin buraya Kızılay taşındığında bizim huzurumuz bozulur diyerek kiracıya evden çıkmaması konusunda telkinde bulunmuşlardır. Kızılay yetkilileri ile apartman sakinleri arasında kısa süreli tartışma yaşanmıştır. Olay polis karakoluna intikal etmiş olup, taraflar karakolda uzlaşarak birbirlerinden şikâyetçi olmamışlardır." denildi.  

 




Bu haber 534 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sur Manşet Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI