Bugun...



DİYARBEKİRSPOR'DAN AMEDSPOR'A

2.Lig Beyaz Grup ekibi Diyarbekirspor, geçen hafta İnegöl'de oynanan İnegölspor-Amedspor karşılaşmasında İnegölspor tribünlerinde merhum futbolcu Şehmus Özer'e yönelik olarak yapılan çirkin tezahüratlar nedeniyle Amedspor kulübüne dayanışma ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-11-2023 19:22:53 Tarih: 29-11-2023 19:11

DİYARBEKİRSPOR'DAN AMEDSPOR'A

Amedspor Şehmus Özer Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette iki kulüp yöneticileri arasında sıcak ve samimi görüntüler yaşandı.

Yönetim kurulu üyeleriyle beraber Diyarbekirspor heyetini ağırlayan

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, anlamlı ziyaret nedeniyle Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç'e teşekkür ederek iki kulüp arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti. Elaldı, önümüzdeki günlerde Diyarbekirspor'a iade ziyaretinde bulunacaklarını da kaydetti.

Ziyarette Diyarbekirspor yönetim kurulu İbrahim Kayık ve Aslan Bakır da yer aldı.

Genç:"Diyarbakır'ın Dayanışma Ruhuna İhtiyacı Var"

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve Yönetim Kurulu tarafından sıcak bir ilgi ile karşıladıklarını belirten Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç ,"Merhum Şehmus Özer, Amedspor'un efsane kaptanı olmasının yanı sıra Diyarbakır'ın ve Türk futbolunun önemli bir değeridir. Kendisinin manevi şahsına yapılan çirkin tezahüratlar hepimizi derinden üzdü. Elbette münferit bir grubun yaptığı çirkinliği tüm İnegöl halkına mal etmiyoruz. Üzüntümüzü ve dayanışma duygularımızı ifade etmek üzere Amedspor'u ziyaret ettik. Çok güzel bir buluşma ve görüşme ortamı oldu. Dileğimiz Diyarbakır'daki spor kulüpleri ve kent bileşenleri arasındaki dayanışma ruhunun artarak devam etmesidir. Diyarbakır'ın buna ihtiyacı var " dedi.

Ziyaretin sonunda  Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'ya isminin yazılı olduğu formayı takdim etti.




Bu haber 897 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI