Bugun...



Diyarbakır'da Belediyeye Ait Bir Araç Kundaklandı.

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çöp toplama aracı, bugün sabah saatlerinde yüzü maskeli kişiler tarafından kundaklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2023 10:16:48 Tarih: 30-05-2023 10:08

Diyarbakır'da Belediyeye Ait Bir Araç Kundaklandı.

Yasin GÜLER - Olay, Kayanartepe Mahallesi 251. Sokak'ta meydana geldi. Temizlik görevlilerine silah zoruyla müdahale eden failler, araçtan indirildikten sonra benzinle ateşe verdi. Bu olayın ardından Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olay yerine gelerek bizzat inceleme yaptı.

 

Yakılan çöp toplama aracının ardından Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, failleri yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Maskeli saldırganların ara sokaklardan izlerini kaybettirdiği belirtildi. Polis, olayın aydınlatılması ve faillerin adalet önüne çıkarılması için tüm güvenlik önlemlerini alarak soruşturmayı sürdürmektedir.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olayın meydana gelmesi üzerine hızla olay yerine ulaştı ve yapılan incelemelerde bulundu. Beyoğlu, saldırıyı kınayarak güvenlik güçlerinin failleri yakalayacağına olan inancını dile getirdi. Belediye Başkanı, bu tür provokatif saldırıların huzur ve güvenliği tehdit ettiğini vurguladı.




Bu haber 953 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI