Bugun...



Diyarbakırspor, Yeşil Vartospor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Diyarbakırspor Bölgesel Amatör Lig'in 13.haftasında sahasında konuk edeceği Yeşil Vartospor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 13:19

Diyarbakırspor, Yeşil  Vartospor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

 

Taşkın Civelek

 

Kendi Tesisleri'nde teknik direktör  Faruk Türk  yönetimindeki antrenman açma germe egzersizleri ile başladı. İstasyon çalışması ile devam eden idmanda kalecilerde takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman yarı sahada yapılan pas ve hücum çalışması ile sona erdi. Antrenmana katılan futbolcuların hırslı oldukları gözlenirken teknik direktör Faruk Türk  futbolculara sürekli uyardığı gözlerden kaçmadı.

"Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok"

Ligdeki mücadeleyi çok uzun bir maratona benzeten ve her takımı da birer maratoncu olarak niteleyen Faruk Türk , "Ligde tüm takımlar bu zorlu maratonu koşuyor. Bu uzun koşuda finişe gelene kadar önde ya da arkada koşmanız değil, dengeli koşmanız önemli. Biz takım olarak dengeli koşmaya uğraşıyoruz. Maraton koşusunun birkaç kilometresini önde, sonra geride koşmak yerine, aynı tempoda yarıştan kopmadan koşmak en önemlisi. Sahamızda oynayacağımız   Yeşil Vartosporu kazamaktan başka bir  düşüncemiz yok. Muhakkak kazanmak istiyoruz. ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak ve Taraftarlarımıza güzel bir sonuçla 3 puanla veda edeceğiz.Bizim maratonun sonunda isteğimiz yerde olabilmek için dengeli koşma çabamız ve isteğimiz var" diye konuştu.

"Skor Tabelası Önemli  Değil"

Kendi önceliklerinde skor tabelasındaki rakamların olmadığını, önemli olanın 90 dakikalık bir mücadele için günlerce ortaya konan emeklerin karşılığının alınıp alınmadığı olduğunu da ifade eden Türk , "Hafta içinde yaptığımız, uğraş verdiğimiz, saatler süren tüm çalışmaların 90 dakikalık bir mücadele içinde sahaya nasıl yansıdığı önemli. Her takım sahaya kazanmak için çıkar. Biz de tabii ki aynı düşünceyle çıkıyoruz. Ama çok koşan, iyi futbol oynamaya çalışan bir ekip olmak her şeyden önce gelir. Skor tabelası önemli değil" şeklinde konuştu.

 

 




Bu haber 458 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI