Bugun...



ISPARTA32SPOR MAÇIN HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADI

TFF 2 Lig'in 7. haftasında Amedspor sahasında karşılaşacağı Isparta32 spor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2023 18:35

ISPARTA32SPOR MAÇIN HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN  BAŞLADI

Taşkın Civelek

Futbolcuların bir hayli Moralli oldukları  gözlendi çalışmayı Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticiler Takımın  çalışmalarını izlediler.

Teknik Direktör  Serdar Bozkurt yönetiminde  Maçın oynanacağı  Atatürk Stadyumunda  saat 17:00'de gerçekleştirilen antrenman Pas ve koordinasyon çalışmalarıyla   sürerken dar alanda gerçekleştirilen Antreman çift kale maçla son buldu.

Amedspor Teknik Direktörü  Serdar Bozkurt,Hafta  içinde  deplasmanda karşılaştığımız  Karaman FKspor’u  2 – 1yenerek. Liderliğimizi  sürdürdük. Rakiplerimizle olan puan farklarını yavaş yavaş  açmaya   başladık.sahada bize bu galibiyeti yaşatan Futbolcularıma  Teşekkür  ediyorum. Dedi.

KOLAY GİBİ GÖRDÜĞÜNÜZ BİR  MAÇTA ÇOK  ZORLANIRSINIZ

Tecrübeli hoca Serdar Bozkurt Artık bu maç geride kaldı. Hafta  sonu sahamızda karşılaşacağımız  ligin iddialı takımlarından Isparta 32spor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. İyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren BozKurt, “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız, istediğinizi alamazsınız ya da zor gördüğünüz maçtan farklı sonuçlar alabilirsiniz. Takımlarımızın arasında rekabetimiz her zaman olacaktır. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biz de biliyoruz.biz  sahaya 11 ‘le çıkıyoruz. Farklı bir kadroyla  çıkmıyoruz. Bizim  amacımız taraftarlarımızın önünde kazanmak .Onun için her iki Takım adına  zor ama çekişmeli;bir karşılaşma bizi bekliyor.  bizim nasıl  üç puanı alabileceğimiz gerek sistem gerek taktiksel gerekse sahada savaşarak yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor.’’ dedi.

TARAFTARLARIMIZA FARKLI BİR  AMEDSPOR İZLETECEĞİZ

Teknik  direktör Serdar Bozkurt ,  Benim futbolcu kardeşlerim sahada kim oynarsa oynasın  görevini layıkıyla yerine getirerek, Oyun sisteminde oynayacak futbolcularımızı belirlemiş olup .İnanıyorum ki bu maçta da Taraftarlarımıza  farklı bir  Amedspor'u   izleteceğiz” şeklinde konuştu.’’ İfadesinde  bulundu.

 




Bu haber 654 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI