Bugun...



YENİŞEHİR'DE ÇEVRE KORUMA HAFTASI KUTLANDI

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Çevre Koruma Haftası nedeniyle doğayı korumak ve vatandaşlarda çevre bilinci oluşturmak için etkinlikler düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 08-06-2023 12:33

YENİŞEHİR'DE ÇEVRE KORUMA HAFTASI KUTLANDI

Her yılın 05-11 Haziran tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan çevre koruma haftasında Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri  tarafından ‘’Rahat nefes almak için doğamıza sahip çıkmalıyız” sloganıyla fesleğen dağıttı.

Çevre kirliliğinin önüne geçebilmek için daha bilinçli olunması gerektiğini belirten Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, "Kent nüfusu önemli ölçüde çoğaldı. Kentlerde nüfusun artışı ve endüstrileşme ile birlikte çevre sorunları da ortaya çıkmaktadır. Bu sorunun en önemlisi çevre kirlenmesidir. Çevre kirlenmesinin önüne geçebilmek için daha bilinçli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

FESLEĞEN DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çevre Koruma Haftası nedeniyle hem vatandaşların hem de gençlerin bilinçlenmesi adına Diyarbakır'ın işlek caddelerinden biri olan Sanat Sokağında “ Rahat nefes almak için doğamıza sahip çıkmalıyız” sloganıyla fesleğen dağıtımı gerçekleştirildi.




Bu haber 378 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI