Bugun...



Amedspor, Kızılcahamam'daki Kampını Tamamlayarak kentte dönüyor!

Amedspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını tamamladığı Kızılcahamam'daki 2. etap kampını başarıyla noktaladı. Teknik heyet Futbolculara 2 gün izin verdikten sonra Salı günü Şehmuz Özer Tesislerinde Toplanacak olan Futbolcular önümüzdeki Hafta ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Denizlispor hazırlıklarına başlayacak.,

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2023 18:12

Amedspor, Kızılcahamam'daki Kampını Tamamlayarak   kentte dönüyor!

TAŞKIN CİVELEK

TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan  Amedspor, yeni sezon öncesi  . 2. etap hazırlıkları için 1 Aydan bu yana  Kızılcahamam'da kampa giren yeşil- kırmızılı ekip, yoğun çalışmalarla yeni sezon için form tutmaya çalıştı.

Kızılcahamam'daki kamp sürecini başarıyla tamamlayan Amedspor, son antrenmanını Bugün gerçekleştirerek kampı noktaladı. Futbolcular ve teknik heyet, Kızılcahamam'da yapılan çalışmalardan verimli bir şekilde yararlanarak yeni sezon hazırlıklarını Tamamladı.

Kamp sürecinde futbolcuların gösterdiği gayret ve takımın uyumu, taraftarlarına umut verirken, Amedspor camiası yeni sezona heyecanıyla   Kulüp, kendi tesislerinde yapacağı antrenmanlarla formda bir şekilde önümüzdeki  hafta  sonu kendi sahasında oynayacağı Denizlispor  Hazırlıklarına başlayacak.

Amedspor Teknik  direktörü Sedat Bozkurt, yaptığı  açıklamada, Kızılcahamadaki2 Etap Kampımız çok iyi geçti. Futbolcularımızın Kamp boyunca gösterdikleri performansla  lige hazır olduklarını gösterdiler. Oynadığımız  Hazırlık maçlarında 2 galibiyet ve 2 Beraberliklen ayrıldık. Aldığımız sonuçlar önemli değil. Esas ligde alacağımız  sonuçlar bizim için önemli. Ligin ilk haftasında Taraftarlarımızla buluşuyoruz. kendi sahamızda oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasında ilk galibiyetimizi alacağız. burada Taraftarlarımıza çok büyük iş düşecek. Yeni oyuncular, yeni bir ekip Taraftarların önüne çıkacak ve Taraftarların desteğiyle iyi bir  sonuçlan  ayrılacağız. dedi

 




Bu haber 573 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI