Bugun...



Minikler Tekvando ile Büyüyor

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi çocukların sağlıklı bir geleceğe adım atmalarını sağlamak ve sporu bir yaşam biçimi hâline getirebilmek amacıyla tekvando kursu düzenliyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2023 14:53

Minikler Tekvando ile Büyüyor

 

 

Yenişehir Belediyesi açmış olduğu tekvando kursu ile çocukların küçük yaşta disiplinli bir şekilde büyümesine katkı sağlayı ve güçlü bireyler olarak yetişmesini amaçlıyor.

Çocuklara kurs kapsamında sadece tekvando becerileri değil aynı zamanda disiplin, saygı, takım ruhu gibi değerlerin de kazandırıldığını belirten Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, eğitmenler tarafından verilen kurs sayesinde çocukların spor yapmasının ötesindr karakterlerinin gelişimine de katkı sağladıklarını söyledi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Murat Beşikci, "Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesi ve geleceğe güvenle adım atmaları için sporun önemini biliyoruz. Köşkler Spor Salonu'nda düzenlediğimiz tekvando kursu, miniklerimizin beden ve zihin sağlığına katkı sağlamak adına önemli bir adım. Bu kurslar aracılığıyla çocuklarımızı sadece sporla değil, aynı zamanda karakter gelişimini de sağlıyoruz. Geleceğin sağlıklı ve bilinçli bireylerini yetiştirmek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.




Bu haber 392 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI