Bugun...



Diyarbakır Kayapınar ‘da 4-6 Yaş Kur'an kursunda 10. Yıl şenliği düzenlendi.

Diyarbakır Kayapınar İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Reyyan ve Yenişehir ilçe müftülüğüne bağlı Nureddin Mahmud Zengi Kur'an kurslarında 10. Yıl şenliği düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2023 10:06

Diyarbakır Kayapınar ‘da 4-6 Yaş Kur'an kursunda 10. Yıl şenliği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları Öğretim Programı 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanmaktadır.

Bu bağlamda 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının mezunlarını verdiği günden bu yana öğrencileri ile irtibatını sağlamak, halen eğitime devam eden çocuklarla onları bir araya getirmek, mezunları arasında kurulacak iletişime katkı sunmak amacıyla Kayapınar ve Yenişehir ilçe müftülüğü tarafından 10. yıl etkinliği yapıldı.

Çocukların bol bol eğlendiği hoş sohbetler eşliğinde geçen programa İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, velilere ve öğrencilere yaptığı sohbet, Slayt gösterimi, Miniklerimizin ve velilerin duygu ve düşünce paylaşımları ve sonrasında ikram ile güne tatlı bir anı bırakıldı.

Programa katılan veliler ve öğrenciler mutlu ve memnun vedaları ile program sona erdi.

                      

Katılımları için velilere, Miniklere ve emeği geçenlere teşekkür eden İl Müftüsü İmamoğlu, “4-6 yaş Kuran kursularımız geleceğimizin sigortası olacaklardır” dedi.




Bu haber 1678 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI