Bugun...



Diyarbakır'lılardan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki 'bize iftira atıyor'

Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi, vatandaşlardan izin alınmadan cep telefonlarına gönderdiği mesaj Diyarbakır'da tepkilere neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-05-2023 16:13:30 Tarih: 27-05-2023 07:54

Diyarbakır'lılardan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki 'bize iftira atıyor'

 

 

Yasin GÜLER -

Türkiyede, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin Diyarbakır'da yaptığı bir propaganda girişimi, Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkilere neden oldu. 

CHP, Diyarbakır'da vatandaşlardan izin almadan cep telefonlarına mesaj göndererek seçimle ilgili bilgilendirme yapmaya çalıştı. Ancak, gönderilen mesajdaki üslup ve ifadeler, bazı kesimlerde tepkilere yol açtı.

Mesajda, Kılıçdaroğlu'nun adına atıfta bulunularak, "Sevgili vatandaşım, borç harç içinde evini geçindirmeye çalıştığını biliyorum" denildi. Bu ifade, bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. Özellikle öğretmenler, "Ben öğretmenim, devletin verdiği maaş bana yetiyor" şeklinde tepki göstererek, Kılıçdaroğlu'nun kendilerine iftira attığını belirttiler. Bu tepkiler, sosyal medya platformlarında paylaşımlarla da dile getirildi.

Ayrıca, Diyarbakır'da bazı vatandaşlar parti üyelikleri olmamasına rağmen cep telefonlarına gelen mesaj konusu da tartışmalara yol açtı. Vatandaşlar, nasıl olduğunu sorgulayarak, "Kemal Kılıçdaroğlu benim cep telefonuma benim onayım olmadan mesaj göndermiş. Öncelikle bu bana saygısızlıktır ve yasal değildir. Bilişim suçudur" şeklinde ifade ederek Sosyal Medya hesabından yorumlayarak tepki gösterdiler.




Bu haber 1018 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI