Bugun...



Eğil Belediyesi’nden örnek ‘Aşı’ kampanyası

Eğil Belediyesi İlçedeki vatandaşların aşı olması ve toplumsal bilincin arttırılması amacıyla aşı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 12-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Eğil’de aşı olan vatandaşlara çekilişle Bisiklet, tablet, mutfak robotu ve kahve makinasından oluşan çeşitli hediyeler verilecek.

facebook-paylas
Tarih: 13-08-2021 00:03

Eğil Belediyesi’nden örnek ‘Aşı’ kampanyası

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İdris Arslan, kısıtlamaların uygulandığı dönemde İlçedeki vaka sayılarının sıfırlandığını ifade ederek, ancak aşılama oranının düşük kalmasıyla son günlerde tekrar bir tırmanışın yaşandığını anımsattı.

“TOPLUMSAL BİLİNCİ ARTIRMAK AMACIYLA AŞI KAMPANYASI BAŞLATTIK”

Eğil’in maalesef pandemiyle mücadelede ortaya koyduğu performansı aşılamada gösteremediğine işaret eden Başkan V. Arslan, “Bizde bu durumu ortadan kaldırmak toplumsal bilinci arttırmak amacıyla aşı kampanyası başlattık. Aşı şu anda bu hastalıkla mücadelede elimizdeki tek seçenektir ve bu seçeneği iyi şekilde kullanmalıyız. Devletimiz aşı konusunda çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Bizlerde bu sürece destek olmak sorumluluğuyla hareket etmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızı aşılama noktalarına bekliyoruz, vereceğimiz hediyelerle de vatandaşlarımız nezdinde farkındalık yaratmak ve aşılamanın önemine dikkat çekmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki Eğil’in çok değerli halkı bu sürece desteğini en üst seviyede verecektir” ifadelerini kullandı.

Eğil’de büyük yankı uyandıran Kampanya çerçevesinde vatandaşların aşıya yoğun bir ilgi gösterileceği tahmin ediliyor.




Bu haber 241 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI