Bugun...



Diyarbakırspor, 2. Grup'ta mücadele edecek

2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi grup kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çekilen Kura sonucu Diyarbakırspor 2. Grub’ta mücadele edecek.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2021 00:25

Diyarbakırspor, 2. Grup'ta mücadele edecek

Diyarbakırspor Kulübü 2'nci Başkanı Erdi Akçadağ yaptığı açıklamada, "Bütün  Diyarbakırspor camiasına hayırlı olsun. Bizim için önemli olan ligin sonunda ipi göğüslemek. Buna da yürekten inanıyoruz. Herhangi bir takımın grubumuzda olması ya da olmaması ile ilgili bir beklentimiz yoktu. Bizim dileğimiz bir an önce fikstürümüzü bilmek ve ona göre yol haritamızı çizmekti. Bizim yol haritamızın sonu da belli. Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Herkese başarılar diliyoruz. Bizim için grup fark etmezdi. Liderlikten başka düşüncemiz yok. Geçen sezonda bildiğimiz takımlar ve yeni gelen takımlar var. Güzel bir karma olmuş, güzel yerlere yolculuk yapacağız. Umarım gittiğimiz yerlerden de keyifli skorlarla döneceğiz" dedi.
Akçadağ, ligin İlk haftasını Bay geçirecekleri, daha sonraki hafta ise deplasmanda oynayacakları Muş Belediyespor maçıyla start vereceklerini belirtti. 
“GÜÇLÜ YA DA ZAYIF TAKIM AYRIMI YAPMIYORUZ”
Yeni sezonun ilk haftasını bay olarak geçireceklerini belirten Akçadağ, kiminle başlayıp kiminle bitirdiklerinin bir öneminin olmadığını söyleyerek şunları kaydetti:
“Maçların sıralaması dün  TFF tarafından belirlendi. Açıkçası ben zayıf takım, zor takım, diye bir ayrım yapmak istemiyorum. Bazen kağıt üzerinde çok zorlu takımlarla başlarken, çok dezavantajlı bir fikstür çektik derken bir bakıyorsunuz o maçları çok iyi geçiyorsunuz. O fikstür sizin için güzel bir fikstür haline geliyor. Bunun dışında zayıf gibi görünen takımlarla başlanan fikstürlerde hayal kırıklığına uğrayabiliyorsunuz. Kağıt üzerinde zayıf takımlarla başlamak sonucun iyi olacağı anlamına da gelmez. Yapacağımız tek iş var, biz iyi futbol oynayacağız. Maçlarımızı iyi değerlendireceğiz ve bu ligde başarılı olacağız. O yüzden biz sahaya çıkacağız, topumuzu oynayacağız, futbolumuzu  oynayacağız. Hangi takımla başlarsak başlayalım, hangi takımla bitirirsek bitirelim bizim için tek bir gerçek var, o da Diyarbakırspor olarak bu sezon başarılı olmak” dedi.
2. GRUP'TE DİYARBAKIRSPOR'UN KARŞILAŞACAĞI TAKIMLAR
Bay
Muş Belediyespor
 Mazıdağı Fosfatspor
 Bağlar  Belediyespor
Batman72 Belediyespor
 Muş1984 Muşspor
 Silvan  Belediyespor
Kızıltepe Sportif Faaliyetspor
1955 Batman Belediyespor takımlarıyla karşılaşacak.

 

Taşkın CİVELEK




Bu haber 497 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI