Bugun...



Diyarbakırspor üstüne düşeni yapar

Bölgesel Amatör lig takımlarından Diyarbakırspor kendi sahasında karşılaştığı Batman 72 Belediyespor’a yenilmesi camiayı üzdü.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2021 00:08

Diyarbakırspor üstüne düşeni yapar

CEZALI OYUNCULARIMIZ VARDI

Diyarbakırspor  2 Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu  Mehmet Nafız Bedirhanoğlu yaptığı  açıklamada, “Maça çıkarken Cezalı oyuncularımız vardı. elimizde tek stoper, tek sağ bek, tek sol bek vardı.  Gerçekten Futbolcularımız mükemmel oynadılar. Maçın başından sonuna kadar özellikle de ilk yarı gerçekten mükemmel oynadık, Ancak şanssızlık yaşadık. Kalan maçlarımızı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Takımımızla gurur duydum,  Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız  1984 Muşspor’u  yenebilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.

VERİLMEYEN PENALTIMIZ VARDI

Futbol Şube Sorumlusu  Mehmet  Nafız  Bedirhanoğlu, Diyarbakırspor'un hakkını koruyacaklarını ifade ederek; "Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Zaten iki haftadır üzerimizde bir ağırlık var. Bu ağırlığı da en kısa sürede atmamız gerekiyor. Hakem Ümit Çakır   tarafından verilmeyen penaltılarımız  vardı. Biz her zaman Diyarbakırspor'un hakkını koruyacağız. Haklıysak bazı şeyleri dile getirmeye hakkımız var. Kimseyi kırmadan yapıyoruz bunu. Bu tip pozisyonlara bu kararlar verilmeyince yapabileceğimiz bir şey kalmıyor" dedi.

YATANIN YERDEN KALKMADIĞI BİR MAÇ OLDU

Başkan Bedirhanoğlu, "Batman 72  Belediyespor karşısında  hiç beklemediğimiz ve ummadığımız bir anda  kalemizde golü gördük. Toparlanmaya çalıştık ama yatanın yerden kalkmadığı bir oyundan ikinci yarı sanki hiç oynanmamış bir maç oldu. Bunu en kısa zamanda telafi edeceğiz diye düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

TAŞKIN CİVELEK




Bu haber 768 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI