Bugun...



Amedspor'da Antalya kampı sürüyor

Antalya Belekte Başlayan kampın üçüncü gününü çift idman yaparak geçiren Yeşil- Kırmızılı ekip sabah iki grup halinde yapılan çalışmayı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-01-2024 14:08

Amedspor'da Antalya kampı sürüyor

 

Taşkın Civelek

 Akşam ise Toplu halde düz koşu yan Amedspor daha sonra 5’e 2 Pas çalışmasını yaptıktan sonra Çift kale maçla sonlandırdı.

İKİNCİ YARI ZOR GEÇECEK

Tff 2. Lig ekiplerinden  Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal , ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım izlettirmek istediklerini söyledi. Bakkal , yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına  Antalya'da başladıklarını belirterek, " İkinci yarının çok daha zor geçeceğini biliyoruz ve buna göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım izlettirmek istiyoruz. transfer çalışmalarının büyük bir titizlik içerisinde sürdüğünü, resmi imzaların atılmasının ardından açıklamaların yapılacağını kaydetti."

HEP BERABER ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Mesut Bakkal ,Kamp  sürecimiz  çok iyi  gidiyor.  İnşaallah bu sezon da 1lig’de  güzel işler yapmak için herkesin Takıma destek olmasını ve ikinci yarıda Tribünleri doldurarak hep beraber  maçlar kazanalım.bu takıma gelirken şunu söyledim kendime  Amedspor Takımının başında olduğum müddetçe bu Takım bu şehir şampiyonluğa hasret bunun için bana gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim ve başarılı olmak için Amedspor Takımın başına  geldim. Taraftarlarımızla yönetimimizle ve Futbolcularımızla beraber kaldıracağız şampiyonluk kupasını alıp rahmetli takım kaptanı olan Şehmuz Özerin mezarına götüreceğiz. ‘’ dedi.




Bu haber 912 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI