Bugun...



DİYARBEKİRSPOR ÖZELLİKLE GOL ÇALIŞTI

TFF 2.lig Kırmızı grub’ta mücadele eden Diyarbekirspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor hazırlıklarına devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2021 00:15

DİYARBEKİRSPOR ÖZELLİKLE GOL ÇALIŞTI

 teknik direktör  Aytekin  Yıldırım yönetiminde  Isınma, esneme gibi temel çalışmalardan sonra özellikle gol pozisyonlarına çalışan ve taktiksel çalışmaya ağırlık veren  Diyarbekirspor  8’e 8 jokerli oyun, orta ve şut, kenar atak gibi çalışmaları yapan  yeşil- kırmızılı takım son bölümde yarı sahada çift kale maç yaparak. antrenmanlarını tamamladılar.

Puan ve Puanlar Almak İstiyoruz

Diyarbekirspor kulüb Başkanı Turan İlgin yaptığı  açıklamada, “ deplasmanda oynayacağımız   Kahtramanmaraşspor karşısında puan ve puanlar  almak istiyoruz. sahada Futbolcularımız bu maçı kazanmak için çaba sarf edeceklerine inanıyorum.  Şimdi hedefimiz deplasmanda   oynayacağımız   Kahramanmaraşspor maçına çok önem veriyoruz . Dedi.

Kazanan Taraf Biz olmalıyız

Turan İlgin, ‘’Kahramanmaraşspor   maçı  Yüksek  bir atmosferde oynanacak bir karşılaşma olacak. Takımımız bu hafta  ara vermeden  bu karşılaşmaya  iyi çalışıp ve  iyi hazırlanmaktır. Bu maçı kazanmak için futbolcularımız elinden geleni yapacağına inanıyorum. Kazanan taraf  biz olmak istiyoruz, çünkü kazanmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.




Bu haber 366 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI