Bugun...



DİYARBAKİRSPOR'DA ÇINAR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında sahasında oynayacağı Çınar belediyespor maçının hazırlıklarını Kendi Tesisleri nde yaptığı antrenmanla Başladı. Teknik Direktör Ekrem Üşen gözetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. İkinci bölümde çabukluk oyunları oynayan futbolcular, antrenmanı dayanıklılık çalışmaları yaparak tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2023 17:14

DİYARBAKİRSPOR'DA ÇINAR BELEDİYESPOR  HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Taşkın Civelek

Diyarbakırspor’un Başkanı   Siyabend  Aydın  sahamızda  oynayacağımız  Çınar Belediyespor maçında her iki Takım açısından zor  bir  karşılaşma olacak. Futbolcularımızın Antremanda gösterdikleri  performans bizleri dahada umutlandırıyor.  Çınar belediyespor karşısında  alacağımız galibiyet . bizi dahada Yükseğe çıkaracaktır , "  Çınar Belediyespor karşısında  güzel bir oyun,ve  iyi bir sonuç almak istiyoruz. " diye konuştu.

‘’ SONUÇ OLARAK KAZANMAK ÖNEMLİ ‘’

Diyarbakırspor Başkan Siyabend  Aydın, Deplasmanda  karşılaştığımız Aynı şehrin Takımı olan Yenişehir Belediyespor    karşısında alınan  Farklı  galibiyeti hak ettiklerini söyledi.’’ Tempolu  ve hızlı başlamak istedik. Uzun süre  böyle olmaya  çalıştık’’ diyen Siyabend  Aydın  ilk  yarıda goller bulduklarını belirten . Aydın, şunları  söyledi.’’ İkinci yarıya  daha  atak ve hızlı başlayan bir Diyarbakırspor vardı  sahada. Rakibin üzerine giderek gol Aramaya başladık. Ve  sahadan farklı skorla  ayrıldık.Sonuç olarakta kazanmak önemli. Oyun  olarak ise 3 puanı hak ettik.’’dedi

‘’ ÇINAR BELEDİYESPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ’’

  Başkan Erdi Akçadağ , Hep beraber yine bir aile ortamı bu  sene elimizde geleni yapacağız. Diyarbakırspor’un zaten başarısının en büyük anahtarı budur. Hafta sonu  sahamızda  oynayacağımız  yine  Aynı Şehrimizin Takımı olan  Çınar belediyespor maçından’da en iyi sonuç alarak yolumuza  devam  edeceğiz. Onun için hazırlıklarımıza ara vermeden kendi tesislerimizde  sürdürüyoruz.” diye konuştu.




Bu haber 387 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI