Bugun...



Milletvekili Ramanlı TÜGVA’’da gençlerle bir araya geldi

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Şubesini ziyaret ederek gençler ile hasbihal etti.

facebook-paylas
Tarih: 05-07-2023 00:07

Milletvekili Ramanlı TÜGVA’’da gençlerle bir araya geldi

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü yerleşkesinde bulunan İcathane’de gençlerle bir araya gelen Milletvekili Serkan Ramanlı, İcathane'de bulunan projeleri yakından inceledi.

Milletvekili Serkan Ramanlı’yı karşılayan TÜGVA Batman Koordinatörü Muhammed Onutçu, projelerin içerikleri ve yapılacak yeni projeler ile ilgili bilgilendirmede bulundu

İcathane'de bulunan Çekim Stüdyosu, CNC Makinesi ile Ahşap Oymacılığı, Torna Tezgâhı, Robtik Kodlama Sınıfı ve Yazılım sınıflarını inceleyen Ramanlı, projelerde eğitim alan öğrencilerin gösterimlerini ve sunumlarını izledi.

Yazılım sınıfında yapılan hasbihale gençler yoğun katılım gösterdi. Soru cevap şeklinde devam eden sohbette gençler, Milletvekili Serkan Ramanlı’ya "Gelecekte yapay zekânın yeri nasıl olacak? Yapay zekâda yapay bilinçler de olabilecek mi? Teknolojik alanda yenilikleri nasıl karşılıyorsunuz?" gibi sorular sordular.

Soruları tek tek cevaplandıran Ramanlı, gençlerin teknolojiden asla vazgeçmemesini ve teknoloji konusunda daima meraklarını korumaları gerektiğini söyledi.

Yapılan ikramlardan sonra Milletvekili Serkan Ramanlı gençlerle selfie fotoğraf çekti.




Bu haber 505 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI