Bugun...



Battalgazi Belediyesi, KPSS’ye hazırlanan adaylar için kamp düzenleyecek

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da KPSS’ye hazırlanan vatandaşlara destek olmak amacıyla genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında ara tekrar kampı düzenlenecek.

facebook-paylas
Tarih: 08-01-2024 18:48


 

Battalgazi Belediyesi tarafından 15-21 Ocak tarihleri arasında KPSS’ye (Kamu Personeli Seçme Sınavı) hazırlanan vatandaşlar için genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında ara tekrar kampı yapılacak.

Türkçe öğretmeni Aker Kartal’ın ve Görsel Eğitim Kurumları öğretmenlerinin katılımıyla ücretsiz olarak gerçekleşecek kamp, 15 Ocak günü saat 09.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda start verecek.

Eğitim alanında vatandaşlara destek olduklarını ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Ücretsiz olarak düzenlenecek olan ara tekrar kampımız, KPSS'ye hazırlık sürecinde olan adaylarımızın eksikliklerini gidermeleri, bilgi ve becerilerini artırmaları için bir fırsat sunacak. Kampımızda, uzman eğitmenler eşliğinde ders çalışma teknikleri, konu anlatımları, deneme sınavları ve birebir destek imkanlarıyla adaylarımızı en iyi şekilde hazırlayacağız. Amacımız, adaylarımızın başarılarına katkı sağlamak ve onları daha donanımlı bir şekilde kamuya hizmet edecekleri alanlara yönlendirmek. Gençlerimiz için eğitime tam destek veriyoruz. Öğrencilerimize sınavlara yönelik kaynak desteği sağlarken onların rahat bir şekilde çalışabilmeleri, kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar oluşturmak amacıyla gençlik merkezlerini açtık. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her türlü desteği sağladık, sağlamaya devam edeceğiz." dedi.  
 




Bu haber 293 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI